TOČKE ZVESTOBE

Kaj so točke zvestobe?

S točkami zvestobe Matoyu nagrajuje svoje zveste stranke. Ob vsakem nakupu jih lahko izkoristiš za popust in tako izdelke kupiš po še ugodnejših cenah. Za vsak € nakupa pridobiš 1 točko. Pri nakupu lahko 10 točk zamenjaš za 1 € popusta. Za uporabo točk se je potrebno registrirati.

Kako lahko uporabim točke zvestobe?

Ko zbereš 50 točk jih lahko začneš koristiti ob naslednjih nakupih. Pri zaključku nakupa izberi število točk, ki jih želiš izkoristiti, in popust se bo samodejno obračunal.

Kako pridobim točke zvestobe?

Vsak registriran kupec pridobi za vsak 1 € nakupa preko spletne trgovine Matoyu 1 točko. 20 točk ti Matoyu dodatno podeli za registracijo v spletne trgovini ter za vsako oddano oceno kupljenega izdelka.

Opravljen nakup

Za vsak 1 € nakupa boš prejel 1 točko. Primer: Z nakupom Pametne ure Aurora (54,90 €) boš prejel 55 točk. Ob naslednjem nakupu lahko točke izkoristiš za 5,5 € popusta.

Registracija v spletni trgovini

Z registracijo v spletni trgovini boš samodejno prejel 20 točk.

Ocene izdelkov

Za vsako oddano oceno kupljenega izdelka boš prejel 20 točk.

Veljavnost točk?

Ko zbereš 50 točk jih lahko začneš koristiti ob naslednjih nakupih. Točke so veljavne 6 mesecev po zadnjem opravljenem nakupu. Vsak opravljen nakup podaljša veljavnost točk.

Koliko točk imam?

Število točk lahko kadarkoli preveriš v svojem uporabniškem profilu. Za dodatne informacije smo na voljo preko elektronske pošte info@matoyu.si ali telefona: 069 901 933.

Točke niso prenosljive, niti izplačljive kako drugače, kot je opisano. Če je naročilo poslano po povzetju, se točke pripišejo po opravljenem plačilu. Pri plačilu po predračunu se točke prištejejo, ko prejmemo plačilo. Pri plačilu s kreditno ali debetno kartico ali preko PayPal-a, se točke prištejejo samodejno po zaključku nakupa

Nakupovalna košarica
Scroll to Top